Λίγα λόγια για το Sofrino

Το ελληνικό κατάστημα «Σόφρινο», αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ομίλου του ρωσικού εργοστασίου, σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρία «Γαρυφαλλίδης Νίκος & Σία Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής πώλησης. Στον υπάρχοντα ιστότοπο, μπορείτε να δείτε ενδεικτικές μας προτάσεις από την έκθεση εκατοντάδων εκκλησιαστικών αντικειμένων που υπάρχουν στο κατάστημά μας.

Νέα - Ανακοινώσεις

ΣΕΠ

29

2015

Νεα παραλαβη 2015 -2016

Αγαπητοί μας φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε πως στο κατάστημά μας έχουμε νέα παραλαβή. Σταυρούς, είδη δώρου, εικόνες, καντήλια, Άγιο γράφεις, κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κεντρικό Εργοστάσιο στην Ρωσία

Το εργοστάσιο Εκκλησιαστικών ειδών «Σόφρινο» της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι πολύ γνωστό σε όλη την ορθοδοξία, με δεκάδες καταστήματα στη Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες χειροποίητα αντικείμενα θρησκευτικού περιεχομένου που παράγει, μπορούν να απολαύσουν και οι Έλληνες, μέσα από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του εργοστασίου στην Ελλάδα, το κατάστημα “Σόφρίνο” στο κέντρο της Αθήνας που δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου.